Informatieavond nieuwbouwplan Résidence Wilhelmina

(EEN ONTWIKKELING VAN WILLIGEN PARTNERS)

Op woensdag 10 april aanstaande organiseren Aannemersbedrijf Aan de Stegge Roosendaal en Willigen Partners Vastgoedontwikkelaars een inloopavond over het bouwplan op de locatie direct naast het wooncomplex De Westhoek aan het Wilhelminapark in Zevenbergen.

Willigen Partners Vastgoedontwikkelaars heeft overeenstemming bereikt met Estea, zijnde de huidige eigenaar van De Westhoek, woningcorporatie Woonkwartier en de gemeente Moerdijk.

Een kleinschalig gebouw wordt gerealiseerd met in totaal 11 fraaie koopappartementen. De tuin rond het gebouw wordt zoveel mogelijk onderhoudsvrij aangelegd en krijgt een bij het gebouw passende uitstraling.

De Prins Clausstraat wordt omgelegd naar de noord- en oostkant van Résidence Wilhelmina. Hier worden ook in totaal 22 parkeerplaatsen op eigen terrein gerealiseerd. Elk appartement krijgt hiervan één eigen privé parkeerplaats toegewezen.

Achter de parkeerplaatsen wordt een groenstrook met bomen geplant waardoor de provinciale weg gedeeltelijk aan het oog wordt onttrokken.

Zevenbergen-nieuwsblog.jpg

Omwonenden zijn van harte uitgenodigd om deze inloop bijeenkomst bij te wonen. Tijdens deze bijeenkomst geven wij meer informatie over de planning, de bouwplaatsinrichting en de plannen zelf. Er zijn inmiddels gevel - en plattegrondtekeningen en de situatietekening zal gepresenteerd worden.

De bijeenkomst vindt plaats in het restaurant van de Westhoek en begint om 19.00 uur. De avond zal tot ongeveer 20.30 uur duren.

Voor meer informatie, en de mogelijkheid om u in te schrijven als belangstellende voor dit mooie project kunt u zich melden op de projectwebsite .

Posted on May 2, 2019 .