START VERKOOP LE MANÈGE IN OUDENBOSCH

(EEN ONTWIKKELING VAN WILLIGEN PARTNERS)

Op woensdag, 22 mei aanstaande gaat de verkoop van de luxe woningen van het prachtige nieuwbouwplan Le Manège (fase 2) gelegen aan Frascatilaan te Oudenbosch van start.

rijtje-lang.jpg
voorgevel-Carmen-steen.jpg

Graag willen wij u uitnodigen om tussen 19:00 uur en 20.30 uur naar de Rabobank te komen om de verkoopdocumentatie op te komen halen. Uiteraard zijn de makelaars en ontwikkelaar aanwezig om al uw vragen te beantwoorden.

De adresgegevens zijn als volgt:

Rabobank
Kade 26
4731 KS OUDENBOSCH

U kunt zich nu al inschrijven voor dit project, uiteraard kunt u ook geheel vrijblijvend contact opnemen de makelaars of bezoek de projectwebsite.

Heijblom Makelaardij
Markt 17
4875 CB Etten-Leur
076 - 504 15 00
info@heijblommakelaardij.nl
www.heijblommakelaardij.nl

Van de Water Makelaars
Keizerstraat 91-93
4811 HL Breda
076 – 524 24 00
nieuwbouw@vandewatergroep.nl
www.vandewatergroep.nl

Posted on May 17, 2019 .

Informatieavond nieuwbouwplan Résidence Wilhelmina

(EEN ONTWIKKELING VAN WILLIGEN PARTNERS)

Op woensdag 10 april aanstaande organiseren Aannemersbedrijf Aan de Stegge Roosendaal en Willigen Partners Vastgoedontwikkelaars een inloopavond over het bouwplan op de locatie direct naast het wooncomplex De Westhoek aan het Wilhelminapark in Zevenbergen.

Willigen Partners Vastgoedontwikkelaars heeft overeenstemming bereikt met Estea, zijnde de huidige eigenaar van De Westhoek, woningcorporatie Woonkwartier en de gemeente Moerdijk.

Een kleinschalig gebouw wordt gerealiseerd met in totaal 11 fraaie koopappartementen. De tuin rond het gebouw wordt zoveel mogelijk onderhoudsvrij aangelegd en krijgt een bij het gebouw passende uitstraling.

De Prins Clausstraat wordt omgelegd naar de noord- en oostkant van Résidence Wilhelmina. Hier worden ook in totaal 22 parkeerplaatsen op eigen terrein gerealiseerd. Elk appartement krijgt hiervan één eigen privé parkeerplaats toegewezen.

Achter de parkeerplaatsen wordt een groenstrook met bomen geplant waardoor de provinciale weg gedeeltelijk aan het oog wordt onttrokken.

Zevenbergen-nieuwsblog.jpg

Omwonenden zijn van harte uitgenodigd om deze inloop bijeenkomst bij te wonen. Tijdens deze bijeenkomst geven wij meer informatie over de planning, de bouwplaatsinrichting en de plannen zelf. Er zijn inmiddels gevel - en plattegrondtekeningen en de situatietekening zal gepresenteerd worden.

De bijeenkomst vindt plaats in het restaurant van de Westhoek en begint om 19.00 uur. De avond zal tot ongeveer 20.30 uur duren.

Voor meer informatie, en de mogelijkheid om u in te schrijven als belangstellende voor dit mooie project kunt u zich melden op de projectwebsite .

Posted on May 2, 2019 .

START VERKOOP PARC CLAUDIUS IN VLAARDINGEN

(EEN ONTWIKKELING VAN WILLIGEN PARTNERS)

Op dinsdag 31 oktober aanstaande gaat de verkoop van de luxe appartementen van het prachtige nieuwbouwplan Parc Claudius, gelegen nabij het Heempark van start.

23997681888_73c442f585_k.jpg

Graag willen wij u uitnodigen om tussen 19:00 uur en 21:00 uur naar het Delta Hotel te komen om de verkoopdocumentatie op te komen halen. Uiteraard zijn de makelaars en ontwikkelaar aanwezig om al uw vragen te beantwoorden. 

De adresgegevens zijn als volgt:

Delta Hotel
Maasboulevard 15
3133 AK VLAARDINGEN

U kunt zich nu al inschrijven voor dit project, uiteraard kunt u ook geheel vrijblijvend contact opnemen de makelaars of bezoek de projectwebsite.

Makelaardij Thuis
Westhavenkade 14
3131 AB Vlaardingen
Tel: (010) 474 3771
info@makelaardij-thuis.nl
www.makelaardij-thuis.nl

Koeze Makelaars & Taxateurs
P.C. Hooftlaan 388
3141 AK Maassluis
Tel. (010) 593 9494
makelaardij@koeze.nl
www.koeze.nl

Posted on October 22, 2017 and filed under verkoop.