Informatieavond nieuwbouwplan locatie Zorgcentrum de Wetering

(EEN ONTWIKKELING VAN WILLIGEN PARTNERS)

Op woensdag 31 mei aanstaande organiseren Aannemersbedrijf J. van Daalen en Willigen Partners Vastgoedontwikkelaars een inloopavond over het bouwplan op de locatie van het voormalige Zorgcentrum aan de Claudius Civilislaan 40 in Vlaardingen. 

Willigen Partners Vastgoedontwikkelaars heeft het voormalige Zorgcentrum aangekocht van Argos Zorggroep. Het gebouw wordt door ons gesloopt en op dezelfde plaats worden 70 appartementen gerealiseerd, onderverdeeld in drie gebouwen met elk vijf verdiepingen. Naast de gebouwen worden 70 nieuwe parkeerplaatsen aangelegd en heeft een tuinarchitect een ontwerp gemaakt voor veel nieuw groen.

nieuwbouw voorschoten 6.jpg

Omwonenden zijn van harte uitgenodigd om deze inloop bijeenkomst bij te wonen. Tijdens deze bijeenkomst geven wij meer informatie over de planning, de bouwplaatsinrichting en de plannen zelf. Er zijn inmiddels gevel - en plattegrondtekeningen en de de situatietekening zal gepresenteerd worden.

De bijeenkomst vindt plaats in recreatieruimte van het Zorgcentrum op de begane grond en begint om 19.00 uur . De avond zal tot ongeveer 20.30 uur duren.

Voor meer informatie, en de mogelijkheid om u in te schrijven als belangstellende voor dit mooie project kunt u zich melden op de projectwebsite www.parcclaudius.nl.

 

Posted on May 30, 2017 .