Start verkoop New Orleans

(EEN ONTWIKKELING VAN WILLIGEN PARTNERS)

Op donderdag 17 maart 2016 gaat de verkoop van de 35 rij- en hoekwoningen van het bijzondere nieuwbouwplan New Orleans in de wijk Terwijde van start.

nieuwbouw terwijde utrecht New  Orleans

Met vreugde kunnen wij je mededelen dat wij binnenkort met het project in verkoop gaan. Loop deze kans niet mis en noteer alvast de datum van 17 maart 2016 in jouw agenda.

De start verkoop zal plaatsvinden in het Informatiecentrum Leidsche Rijn. De deuren zullen geopend worden van 18.30 - 20.00 uur

Tijdens de start verkoop reiken wij je graag de verkoopbrochure, het aanmeldingsformulier en de prijslijst uit. Naar aanleiding hiervan kun je je inschrijven voor één of meerdere woningen. Op dit moment is de inschrijfduur nog niet definitief. Uiteraard zal dit tijdens de start verkoop bekend zijn. Mochten er meer aanmeldingen zijn dan de beschikbaarheid aan bouwnummers, dan zullen de woningen toegewezen worden op basis van loting. Hierbij maakt het niet uit wanneer je het inschrijfformulier bij ons indient, als dit natuurlijk maar binnen de gestelde inschrijftermijn valt. Zodra de toewijzing heeft plaatsgevonden, zullen wij je op de hoogte stellen van de uitkomst hiervan.

De adresgegevens van het Informatiecentrum Leidsche Rijn zijn als volgt:
Hogeweidebaan 1
3528 BC  UTRECHT

Indien je niet in de gelegenheid bent om langs te komen, dan vernemen wij dit graag van je. In dat geval zullen wij je na de start verkoop voorzien van de digitale stukken.

Posted on March 14, 2016 and filed under verkoop.