Bouwplan Laantje van Braskamp

(EEN ONTWIKKELING VAN WILLIGEN PARTNERS)

Willigen Partners B.V. vastgoedontwikkelaars heeft het initiatief genomen om een bouwplan voor tien woningen te ontwikkelen op een perceel aan het Laantje van Braskamp.

Het college van burgemeester en wethouders heeft kennis genomen van het plan en de raad hierover geïnformeerd. Verder heeft de gemeente Willigen Partners gevraagd om de omwonenden in een vroeg stadium te informeren.

Op 18 juni 2015 is een inloopbijeenkomst georganiseerd in Restaurant Niven. Daar is het plan van Willigen Partners B.V. om tien twee-onder-één kapwoningen te realiseren gepresenteerd.

De informatie zoals die op 18 juni is gepresenteerd kunt u inzien via de PDF-bestanden die te downloaden zijn via onderstaande link..

Aanpassingen

Naar aanleiding van de inloopbijeenkomst is de gemeente in overleg met Willigen Partners B.V. Laatstgenoemde kijkt op welke onderdelen het gepresenteerde plan aangepast kan worden om aan op- en aanmerkingen van omwonenden tegemoet te komen. Men bereid een formele aanvraag omgevingsvergunning voor en Willigen Partners B.V. en de gemeente houden omwonenden en geïnteresseerden op de hoogte van het (vervolg)proces.

BRON: GEMEENTE RIJSWIJK

Posted on July 10, 2015 .